III Ogólnopolska Konferencja Menedżerów Restauracji i Szefów Kuchni

2017-09-07

7 września 2017roku odbędzie się trzecia edycja konferencji dla menadżerów restauracji i szefów kuchni – Rentowna Restauracja.

Rentowna Restauracja to 100% merytoryki, doświadczenia, praktyki i inspiracji.

W tym roku podczas 5 wartościowych szkoleń połączonych z panelami dyskusyjnymi:
jak podnieść rentowność restauracji bez uszczerbku na jakości oraz jak efektywnie zarządzać stanami magazynowymi w restauracji, by ograniczyć straty żywności i zwiększyć zyski lokalu

- najnowsze światowe trendy food designu – jak serwować dania z klasą, jak bawić się stylem i tworzyć wyróżniający lokal klimat, który zachwyci gości

- jak skutecznie zaplanować budżet marketingowy w 2018 roku, jak w pełni wykorzystać potencjał Facebooka i Instagrama, jak przekonać fanów do składania rezerwacji online i jak poprzez kreatywne niskobudżetowe spontaniczne akcje marketingowe pozyskać nowych klientów

- praktyczne warsztaty fotografii kulinarnej, czyli jak przy pomocy smartfona wykonać dobre zdjęcia potraw na potrzeby social mediów tak, by wyglądały apetycznie i skłaniały do odwiedzin lokalu

W trakcie paneli dyskusyjnych swoją praktyczną wiedzą i sprawdzonymi przepisami na sukces podzielą się najlepsi szefowie kuchni i restauratorzy w Polsce, którzy z sukcesem prowadzą własne restauracje.

Partnerem wydarzenia jest Klub Szefów Kuchni.

Wkrótce
 

Zobacz co niebawem będzie odbywać się w Klubie

wszystkie wydarzenia