Poznaj naszych członków

Członkowie

Paweł Pyra

Paweł jak sam mówi jest kucharzem z zamiłowania i z zawodu. Jest kucharzem z zamiłowania i zawodu . Zawsze wiedział co chce robić w życiu i zawsze wiązało się to z gotowaniem. Paweł stara się codziennie podnosić swoją wiedzę tak, aby jego pasja nigdy nie stała się monotonna.

Pierwsze zawodowe kroki w kuchni stawiał w jednej z prywatnych restauracji w Bielsku Białej, gdzie zaraz po ukończeniu szkoły został kucharzem. Następnym etapem w podróży kulinarnej był Szczyrk, później Kołobrzeg a następnie Kudowa Zdrój. Te lata upłynęły na ciągłej nauce i podnoszeniu zawodowych kwalifikacji. W międzyczasie brał udział w wielu konkursach kulinarnych. Zdobyta wiedza pozwoliła mu podjąć wyzwanie na stanowisku Szefa Kuchni w Columna Medica**** Centrum rehabilitacji & Spa, Partnera Medycznego Polskiego Komitetu Olimpijskiego. Praca w tym  obiekcie uczyniła zaszczyt bycia gospodarzem Wielkiego Finału pierwszej edycji konkursu Bloger Chef.  Następnie doświadczenie zdobywał w Hotelu Poziom 511**** Design Hotel & SPA w Podzamczu, Hotel St. Bruno**** w Giżycku, Hotelu Fabryka Wełny **** gdzie rozwijał się i podnosił swoje kompetencje zawodowe. Obecnie  jest Szefem Kuchni Łódzkiej  Restauracji Quale . Wspiera pokazy i warsztaty kulinarne jak również szkolenia w całej Polsce.

Wkrótce
 

Zobacz co niebawem będzie odbywać się w Klubie

wszystkie wydarzenia