Członkowie
Paweł Pyra

Paweł sam mówi, jest kucharzem z zawodu i zamiłowania. Zawsze wiedział, co chce robić w życiu i nieodmiennie wiązało się to z gotowaniem. Każdego dnia stara się podnosić swoją wiedzę tak, aby jego pasja nigdy nie stała się monotonna.
Pierwsze zawodowe kroki w kuchni stawiał w jednej z restauracji w Bielsku Białej, gdzie został kucharzem zaraz po ukończeniu szkoły. Następnym etapem w podróży kulinarnej był Szczyrk, później Kołobrzeg, a następnie Kudowa Zdrój. Te lata upłynęły na ciągłej nauce i podnoszeniu zawodowych kwalifikacji. W międzyczasie brał udział w wielu konkursach kulinarnych. Zdobyta wiedza pozwoliła mu podjąć wyzwanie na stanowisku Szefa Kuchni w Columna Medica**** Centrum rehabilitacji & Spa, Partnera Medycznego Polskiego Komitetu Olimpijskiego. Praca w tym obiekcie uczyniła zaszczyt bycia gospodarzem Wielkiego Finału pierwszej edycji konkursu Bloger Chef. Następnie doświadczenie zdobywał w Hotelu Poziom 511**** Design Hotel & SPA w Podzamczu, Hotel St. Bruno**** w Giżycku, w Hotelu Fabryka Wełny ****, gdzie rozwijał się i podnosił swoje kompetencje zawodowe. Obecnie z powodzeniem zajmuje się przekazywaniem swojej wiedzy podczas prowadzonych w całej Polsce szkoleń i warsztatów kulinarnych. Jest cenionym wykładowcą – praktykiem i teoretykiem.
Wkrótce
Zobacz co niebawem będzie odbywać się w Klubie
-
Webinar – “Prawo Pracy 2021”
Managerowie, restauratorzy i ludzie gastro! 9.12.2020 o godzinie 10:00 @Smazymy oraz @Akade ...2020-12-08 -
Konkurs: "V Międzynarodowy Festiwal Kuchni Dworskiej"
Konkurs Dworskiej Kuchni Myśliwskiej w tym roku zagości w urokliwym i gościnnym Rz ...2019-03-25 -
NOWY KONKURS! “Smart Cuisine - dania dietetyczne”
Fundacja Klubu Szefów Kuchni organizuje I edycję konkursu “Smart Cuisine - da ...2019-02-07 -
IV Międzynarodowy Festiwal Kuchni Dworskiej
Konkurs Dworskiej Kuchni Myśliwskiej zagości po raz drugi w pięknym i gościnnym S ...2018-07-21 -
VII edycja Ogólnopolskiego konkursu dla szkół gastronomicznych
Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi, Ogólnopolskie Stowarzyszenie Szef&oacu ...2018-06-16 -
Mazury HoReCa 2018
W dniach 17-18 kwietnia 2018 w Centrum Targowo-Konferencyjnym Expo Mazury w Ostr&oa ...2018-04-17