Członkowie
Jarosław Owczarczyk

Młody, ambitny kucharz kierujący się własnym nienagannym smakiem posiadający pasję do gotowania. Swoją kreatywność i pomysłowość potrafi świetnie wykorzystać w kuchni, co daje niesamowite efekty wizualne jak i wspaniały smak potraw.
Charakteryzuje go 100% zaangażowania w pracę. Ukończył gastronomiczną szkolę przy ul. Poznańskiej w Warszawie z wynikiem bardzo dobrym.
Swoją praktykę, wiedzę gastronomiczną oraz umiejętności zdobywał i wzbogacał u wybitnych polskich szefów kuchni w jednych z wielu najlepszych restauracji i hoteli. Między innymi przez trzy lata pracował jako sous chef w restauracji Strefa w Warszawie (Poland 100 Best Restaurants 2015). Brał udział w wielu szkoleniach , konkursach kulinarnych z bardzo wysoką pozycja dzięki swojej ciężkiej i kreatywnej pracy. Laureat konkursu kulinarnego L’ART DE LA CUISINE MARTELL 2018 roku. Finalista Kulinarnego Pucharu Polski 2018r.
Obecnie pracuje jako sous chef w restauracji PINK LOBSTER w Warszawie pod okiem Jarosława Walczyka, z którym wspólnie kreuje polskie przepisy w nowej odsłonie.
Wkrótce
Zobacz co niebawem będzie odbywać się w Klubie
-
Webinar – “Prawo Pracy 2021”
Managerowie, restauratorzy i ludzie gastro! 9.12.2020 o godzinie 10:00 @Smazymy oraz @Akade ...2020-12-08 -
Konkurs: "V Międzynarodowy Festiwal Kuchni Dworskiej"
Konkurs Dworskiej Kuchni Myśliwskiej w tym roku zagości w urokliwym i gościnnym Rz ...2019-03-25 -
NOWY KONKURS! “Smart Cuisine - dania dietetyczne”
Fundacja Klubu Szefów Kuchni organizuje I edycję konkursu “Smart Cuisine - da ...2019-02-07 -
IV Międzynarodowy Festiwal Kuchni Dworskiej
Konkurs Dworskiej Kuchni Myśliwskiej zagości po raz drugi w pięknym i gościnnym S ...2018-07-21 -
VII edycja Ogólnopolskiego konkursu dla szkół gastronomicznych
Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi, Ogólnopolskie Stowarzyszenie Szef&oacu ...2018-06-16 -
Mazury HoReCa 2018
W dniach 17-18 kwietnia 2018 w Centrum Targowo-Konferencyjnym Expo Mazury w Ostr&oa ...2018-04-17