Poznaj naszych członków

Członkowie

Dawid Wojciechowski

Swój kulinarny kunszt doskonaliłem w najlepszych restauracjach i hotelach w Toruniu. Jestem triumfatorem Kulinarnaego Pucharu Polski 2018 u boku Bartosza Petera. Obecnie zdobyte doświadczenie wykorzystuje jako Executive Chef w Copernicus Toruń Hotel i restauracji Salt, w którym pracuje już 6 lat przechodząc pokolei szczeble zaczynająć od junior sous chef poporzez zastepcę, a skączywszy na szefie kuchni, którym jestem już 2,5 roku.

Jestem szef kuchni, który wyznaje zasadę,że w gotowaniu najważniejsza jest pasja, pokora i konsekwencja

2005-2010 Hotel Rubbens w łysomicach pod Toruniem- stanowisko kucharz

2010- 2015 Hotel Filmar **** w Toruniu

Stanowisko Junior sous chef

2015 do chwili obecnej Copernicus Toruń Hotel i Restauracja Salt

Od 1 grudnia 2018 Executive Chef

Wkrótce
 

Zobacz co niebawem będzie odbywać się w Klubie

wszystkie wydarzenia