Członkowie
Dawid Wojciechowski

Swój kulinarny kunszt doskonaliłem w najlepszych restauracjach i hotelach w Toruniu. Jestem triumfatorem Kulinarnaego Pucharu Polski 2018 u boku Bartosza Petera. Obecnie zdobyte doświadczenie wykorzystuje jako Executive Chef w Copernicus Toruń Hotel i restauracji Salt, w którym pracuje już 6 lat przechodząc pokolei szczeble zaczynająć od junior sous chef poporzez zastepcę, a skączywszy na szefie kuchni, którym jestem już 2,5 roku.
Jestem szef kuchni, który wyznaje zasadę,że w gotowaniu najważniejsza jest pasja, pokora i konsekwencja
2005-2010 Hotel Rubbens w łysomicach pod Toruniem- stanowisko kucharz
2010- 2015 Hotel Filmar **** w Toruniu
Stanowisko Junior sous chef
2015 do chwili obecnej Copernicus Toruń Hotel i Restauracja Salt
Od 1 grudnia 2018 Executive Chef
Wkrótce
Zobacz co niebawem będzie odbywać się w Klubie
-
Webinar – “Prawo Pracy 2021”
Managerowie, restauratorzy i ludzie gastro! 9.12.2020 o godzinie 10:00 @Smazymy oraz @Akade ...2020-12-08 -
Konkurs: "V Międzynarodowy Festiwal Kuchni Dworskiej"
Konkurs Dworskiej Kuchni Myśliwskiej w tym roku zagości w urokliwym i gościnnym Rz ...2019-03-25 -
NOWY KONKURS! “Smart Cuisine - dania dietetyczne”
Fundacja Klubu Szefów Kuchni organizuje I edycję konkursu “Smart Cuisine - da ...2019-02-07 -
IV Międzynarodowy Festiwal Kuchni Dworskiej
Konkurs Dworskiej Kuchni Myśliwskiej zagości po raz drugi w pięknym i gościnnym S ...2018-07-21 -
VII edycja Ogólnopolskiego konkursu dla szkół gastronomicznych
Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi, Ogólnopolskie Stowarzyszenie Szef&oacu ...2018-06-16 -
Mazury HoReCa 2018
W dniach 17-18 kwietnia 2018 w Centrum Targowo-Konferencyjnym Expo Mazury w Ostr&oa ...2018-04-17