Członkowie
Dariusz Michał Sienicki

Dariusz Michał Sienicki już od najmłodszych lat przejawiał zainteresowanie gastronomią. Jego serce najgoręcej bije dla kuchni polskiej. Może dlatego ze jego babcie i prababcie doskonale gotowały i tym samym ukształtowały jego smak i zamiłowanie do gotowania. To odbiło się decyzją o podjęciu w 1990 roku nauki w Technikum Technologii Żywności w Zespole Szkól Weterynaryjnych w Łomży.
Nigdy nie ograniczał się wyłącznie do wiedzy zdobytej podczas praktyk szkolnych, dlatego też każdy wolny czas poświęcał swojej pasji poszukiwania nowych smaków. Swoją praktykę, wiedzę gastronomiczną oraz umiejętności zdobywał i wzbogacał u polskich szefów kuchni w jednych z wielu restauracji . Między innymi jako sous chef u boku Masterchefa Krzysztofa Gawlika. Szkolił się pod okiem Tomka Rusika i Przemysława Kaczmarka . Natomiast pod skrzydłami Moniki Ignaciuk zgłębiał tajemnice deserów . Obecnie pracuje w swojej ukochanej Łomży gdzie jako szef kuchni Garage Grill & Bar składa ukłon polskim tradycjom i smakom , we współpracy z najlepszymi dostawcami w regionie.
Wkrótce
Zobacz co niebawem będzie odbywać się w Klubie
-
Webinar – “Prawo Pracy 2021”
Managerowie, restauratorzy i ludzie gastro! 9.12.2020 o godzinie 10:00 @Smazymy oraz @Akade ...2020-12-08 -
Konkurs: "V Międzynarodowy Festiwal Kuchni Dworskiej"
Konkurs Dworskiej Kuchni Myśliwskiej w tym roku zagości w urokliwym i gościnnym Rz ...2019-03-25 -
NOWY KONKURS! “Smart Cuisine - dania dietetyczne”
Fundacja Klubu Szefów Kuchni organizuje I edycję konkursu “Smart Cuisine - da ...2019-02-07 -
IV Międzynarodowy Festiwal Kuchni Dworskiej
Konkurs Dworskiej Kuchni Myśliwskiej zagości po raz drugi w pięknym i gościnnym S ...2018-07-21 -
VII edycja Ogólnopolskiego konkursu dla szkół gastronomicznych
Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi, Ogólnopolskie Stowarzyszenie Szef&oacu ...2018-06-16 -
Mazury HoReCa 2018
W dniach 17-18 kwietnia 2018 w Centrum Targowo-Konferencyjnym Expo Mazury w Ostr&oa ...2018-04-17